Despre magazinul Gravena

Am știut dintotdeauna că o baie devine funcțională și modernă, atunci când ai la îndemână obiecte sanitare de cea mai bună calitate, rezistente și de un aspect plăcut.
Pornind de la această idee, în 2006 am lansat Gravena – locul unde găsești acele articole, care vor face baia ta să arate stilat și desigur – să fie una practică și modernă.

Cu showroom-uri atât în Republica Moldova, cât și în România – astăzi, suntem un importator exclusiv de obiecte sanitare, de calitate Premium, de la producători renumiți în întreaga lume, precum: REA, Creo Ceramique, KALE, Idevit, unde găsești tot necesarul pentru a-ți organiza baia perfectă: Gresie și Faianță, Cadă de baie, Baterii Sanitare, Coloane de Duș, Cabine de Duș, Lavoare, Vase WC, Bideu, Pisoare, Mobilă de Baie și lista nu se oprește aici!

Dacă ar fi să ne întrebați care este formula unei băi reușite, am răspunde fără ezitare că totul se rezumă la calitate, aspect estetic și desigur – la amenajarea și combinarea corectă a articolelor. Noi putem și chiar ne dorim mult ca – tu să te bucuri de o baie superbă.
De aceea, te așteptăm cu drag în showroom-urile noastre!
Aici regândim stilul băii tale!